Va kul att just du har hittat hit till våran sida!

Det här är jag och min Cocker Spaniel Lanzo. 


Fanny heter jag och är 23 år. Jag är en djurälskande tjej som tycker om djur i alla dess former, men hundar har alltid legat mig närmast hjärtat. För 2 år sedan köpte jag min alldeles egna hund. Tillsammans tränar vi lydnad och agility som är stimulerande för båda två. Han är alltid med vid min sida och även på jobbet. 


Tidigare i livet har jag spelat fotboll på hög nivå, men det blev tyvärr för mycket då jag tröttnade, vilket slutade med att jag lade skorna på hyllan. Jag bestämde mig för att utbilda mig till hunddagisföreståndare för att lära mig mer om hunden. När jag avslutat utbildningen kände jag direkt att jag ville utbilda mig vidare till hundfrisör då Lanzo kräver mycket pälsvård, och på så sätt blev jag otroligt engagerad i yrket.


Jag började med att praktisera hos olika hundfrisörer runt Örebro området, för att lära mig hur man klipper olika raser. Direkt efter det letade jag upp en hundfrisörutbildning och hittade en i Stockholmsområdet som jag köpte för egna pengar. Den drog igång och jag startade min utbildning direkt. Otroligt roligt och lärorikt!


Jag är från den 3 september 2015 diplomerad hundfrisör.


Jag startade mitt företag med namnet Fanny's hundtrim i början på 2015. Jag vill att folk ska veta vem jag är som hundfrisör. När jag har hundar runt omkring mig är jag väldigt lugn och vill skapa en lugn atmosfär där hundar kan känna sig trygga och avslappnade. Jag vill att hunden ska vara glad när den kommer till mig och glad när den går härifrån. För mig är det viktigt att hunden mår bra, och man tar hand om sin hunds päls. Alla kanske inte hinner med eller orkar med pälsen och det är därför jag finns för att hjälpa dig.


Att bada och finklippa fram en ny hund bakom alla tovor eller en utväxt päls, är verkligen det roligaste jag vet. Jag är otroligt glad över min utbildning och att jag idag får jobba med det jag älskar, att förvandla era fina hundar! 


Hunden är en viktig familjemedlem och jag vet hur det är att lämna ifrån sig hunden till en främmande person som man inte känner. Därför får du gärna komma och besöka mig innan vi bokar en tid om du känner att du vill veta vem jag är och hur jag går tillväga. Hos mig är DIN hund i centrum och jag skulle aldrig göra den illa. Tycker hunden att det är läskigt med vissa saker, försöker jag undvika det och hitta en annan lösning för att det ska gå bättre.


Jag är glad att äntligen kunna välkomna er till min nya lokal, det är en fräsch och trevlig lokal där din hund kan slappna av och samtidigt bli ompysslad. Många stressade hundar som har kommit till mig har blivit lugna vilket underlättar för mig när jag ska jobba med dom. Min egna hund ligger gärna i sin bädd i trimmet och är väldigt lugn, vilket ofta resulterar till att hunden på trimbordet också blir lugn.Jag hoppas att jag får hjälpa just din hund att bli fin och fräsch!

Välkommen att höra av dig!

Varför ska ni välja just mig?

- Jag är noggrann och vill alltid göra kunden nöjd.

- Jag lyssnar alltid på dig och dina önskemål.

- Hos mig är din hund i centrum och jag skulle aldrig göra hunden illa.

- Det är viktigt för mig att din hund är glad när den kommer hit och glad när den går med matte & husse hem igen.

- Jag stressar mig inte igenom din hunds besök hos mig, utan jag vill att den ska känna sig trygg och avslappnad.