Hos mig finns att köpa väldigt bra produkter & pälsredskap, som hjälper dig på vägen med din hunds pälsvård.

Jag ger dig råd & tips vad som passar just din ras.

- Hunden ska vara ordentligt rastad innan besöket.


- Tänk på att komma i tid. Om du kommer försent med din hund är det inte säkert att jag hinner göra klart den. Vid försening debiteras även en avgift på 50 kr utöver ordinarie pris. Kom heller inte alldeles för tidigt då jag kan stå med en annan hund innan din hunds besök.


- Är din tik i löp rekommenderar jag att vi bokar om din tiks klippning. Pga många hanhundar blir väldigt stirriga! 

 

- Dyker du inte upp alls utan att meddelat EN dag innan får du betala en kostnad på 350 kr.

 

- Hör du av dig sent en dag innan eller samma dag, och vill byta trimdag. Är jag tvungen att ta en avgift på 100 kr pga lång väntetid.

 

- Funkar endast helger för dig så anpassar jag mig, men då kan det vara bra att veta att jag tar en helgavgift på 450:- som läggs på klippriset.

 

- Du får självklart vara kvar när din hund är hos mig om det verkligen är ett måste. Det som kan bli krångligt är att hunden gärna vill vara hos dig istället för på trimbordet. Jag jobbar därför gärna ensam med hunden då den får tillit för mig och det går snabbare.

 

- Om ni vill underlätta för både mig och din hund så borsta gärna igenom pälsen så den blir fri från tovor innan ni kommer hit. Ni spar pengar på det!

 

- Berätta gärna för mig när du lämnar din hund om den har några hudproblem, allergier osv.

 

- Parkering: Utanför lokalen, skylt finns.

 

- Om det skulle vara så att man har det svårt att sig till mig så kan vi vid bestämmelse bestämma att jag kommer till dig för att klippa din hund. Men det krävs då att hunden är badad med schampo och är helt torr. Milersättning läggs på priset!

 

 

Välkommen!

Copyright © All Rights Reserved